Банер
>>> Почетна
Сабота, 25 Мај 2019


Известување

Е-пошта Печати PDF
Почитувани,
Ве известуваме дека поради големиот дефект со електричното напојување, Дирекцијата на ЈП Паркинзи на Општина Центар денес (26.03.2018) ќе работи со скратено работно време, до 12:30 часот.
Дирекцијата на ЈП ПОЦ ќе продолжи со вообичаено работно време во вторник (27.03.2018).
За евентуални промени ќе бидете дополинтелно информирани.
Ви благодариме на разбирањето.
Со почит,
ЈП Паркинзи на Општина Центар