Банер
>>> Почетна
Сабота, 25 Мај 2019


Известување

Е-пошта Печати PDF
Почитувани,
Ве известуваме дека Дирекцијата на ЈП Паркинзи на Општина Центар нема да работи на 23.03. (петок) и 24.03.2018 година (сабота) поради дефект на електричното напојување.
Моментално се преземаат сите мерки за побрзо отстранување на дефектот.
Дирекцијата на ЈП ПОЦ ќе продолжи со вообичаено работно време во понеделник (26.03.2018).
Ви благодариме на разбирањето.
Со почит,

ЈП Паркинзи на Општина Центар