Банер
>>> Почетна » Информации од јавен карактер » Пристап до информации
Вторник, 25 Јун 2019


Пристап до информации од јавен карактер

Е-пошта Печати PDF

ЈП ПОЦ согласно Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер за службено лице за посредување со информации го определи:  Ненад Ефремов.

Граѓаните на Република Македонија можат да добијат информација од јавен карактер што ја изготвил ЈП ПОЦ со пополнување на - Барање за пристап до информации од јавен карактер, кое може да го добијат во архивата на ЈП ПОЦ или да го симнат тука.

Граѓаните можат да се информираат за  сите прашања од нивен интерес што се поврзани со правото на слободен пристап до информации од јавен карактер и на телефон: (02) 3212 488 и 3212 489.