Банер
>>> Почетна » Услуги и ценовници » Јавни Гаражи » Монтажна гаража - Капиштец
Петок, 28 Апр 2017


Катна гаража - Капиштец

Е-пошта Печати PDF

Монтажната гаража во Капиштец располага со вкупно 193 паркинг места, од кои 86 на приземјето, а 97 на катот. Паркингот располага со 10 места кои се резервирани за лица со посебни потреби.