Банер
>>> Почетна » Услуги и ценовници » Зони » Зона 1 » Сектор Аутомакедонија
Вторник, 25 Јун 2019


СЕКТОР АУТОМАКЕДОНИЈА

Е-пошта Печати PDF

Во секторот Аутомакедонија се утврдуваат следните јавни паркиралишта: - на улица „Свети Кирил и Методиј“ (поранешно име Мито Хаџивасилев Јасмин) за гаражи во приватна сопственост од станбените единици број 2,6,10,12,14,16,18,20,22,24, - улица „Даме Груев“ за гаражи во приватна сопственост од станбените единици број 1,3, - булевар „Кочо Рацин“во опфатот на станбените единици број 32,36,38,40,40а,42, - улица „11 Октомври“ во опфатот на станбените единици број 14, - улица „11 Октомври“ во опфатот на станбените единици број 16, 18, 20, 22, 24, 26, 28 (oтворен тип без магнетна картичка за влез)

ПРАВИЛНИК
ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ЈАВНИТЕ ПАРКИРАЛИШТА ОД
ЗНАЧЕЊЕ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР-СКОПЈЕ