Банер
>>> Почетна » Услуги и ценовници » Зони » Зона 2 » Сектор Пролет
Среда, 19 Дек 2018


Сектор Пролет

Е-пошта Печати PDF

СЕКТОР ПРОЛЕТ
Во опфатот на секторот Пролет се утврдуваат следните станбени единици:
Тетовска(сите броеви),
Мирче Ацев(сите броеви),
Славе Ѓоргиевски Шнајдерот(сите броеви),
Пролет(сите броеви),
Стале Попов(сите броеви),
Цицо Поповиќ(сите броеви),
Битолска(сите броеви),
Истарска(сите броеви),
Благој Деспотовски Шовељ(сите броеви),
Светозар Марковиќ(сите броеви),
ул.11Октомври 44/1, 44/2, 46/1,46/2,46/3