Банер
>>> Почетна » Услуги и ценовници » Зони » Зона 1 » Сектор Капиштец
Среда, 19 Дек 2018


Сектор Капиштец

Е-пошта Печати PDF

СЕКТОР КАПИШТЕЦ
Во опфатот на секторот Капиштец се утврдуваат следните станбени единици:
Народен Фронт 5/5,7,9,11,13,15,17,19,21,23,25,27,29,31,33,35, Рузвелтова 2,4,6,8,
Васил Ѓоргов 18,20,22,24,26,28,29,29а,30,31,32,33,33а,
Козара (сите броеви),
Елисие Поповски Марко (сите броеви),
Славе Деловски(сите броеви),
Владимир Назор(сите броеви),
Кумровец(сите броеви),
Васил Левски(сите броеви),
Ѓорѓи Абаџиев(сите броеви),
Загребска 1,3,5,7,
Антон Панов(сите броеви),
Боро Петрушевски(сите броеви),
Алберт Швајцер (сите броеви),
Бигла (сите броеви),
Адам Мицкиевиќ(сите броеви),
Шарски Одред(сите броеви),
Бел камен(сите броеви),
Ул.”Љубо Зафировски Орлов (сите броеви)