Банер
>>> Почетна » Услуги и ценовници » Затворени Паркиралишта
Вторник, 25 Јун 2019


Јавни паркиралишта од ЗАТВОРЕН ТИП

Е-пошта Печати PDF

Јавни паркиралишта од ЗАТВОРЕН ТИП на територија на Општина Центар се :

 

Јавно паркиралиште ДОМ НА ГРАДЕЖНИЦИ (Зона l) - 50,00 ден. час работно време 24 часа
Јавно паркиралиште ТРГОТЕКСТИЛ (Зона-l) - 50,00 ден. час работно време 24 часа
Јавно паркиралиште АУТОМАКЕДОНИЈА (Зона ll) - 40,00 ден. час работно време 24 часа