Банер
>>> Почетна » Услуги и ценовници » Зони » Зона 1 » Сектор Палома Бјанка
Среда, 19 Дек 2018


Сектор Палома Бјанка

Е-пошта Печати PDF

СЕКТОР ПАЛОМА БЈАНКА

Во опфатот на секторот Палома Бјанка се утврдуваат следните станбени единици:

Ул.Димитрија Чуповски 9,11
Ул.Никола Вапцаров 7