Банер
>>> Почетна » Услуги и ценовници » Зони » Зона 1 » Сектор Мнр
Петок, 28 Апр 2017


СЕКТОР МНР

Е-пошта Печати PDF

СЕКТОР МНР
Во опфатот на секторот МНР се утврдуваат следните станбени единици:

Ул.Луј Пастер 3,5,7,
Ул.Даме Груев (зграда на МНР)