Банер
>>> Почетна » Услуги и ценовници » Зони » Зона 01 » Сектор Парк
Вторник, 25 Јун 2019


СЕКТОР ПАРК

Е-пошта Печати PDF

СЕКТОР ПАРК Во опфатот на секторот Парк се утврдуваат јавните паркиралишта: - на улица „Јордан Хаџиконстантинов –Џинот“ во опфатот на станбените единци број 2, 4, 6 и 8, - на улица „Аминта Трети“(поранешно име Ленинова) во опфатот на станбените единици број 3, 5, 7, 8, 11, 12 и 14, - на улица „Крсто Баиќ“ во опфатот на станбените единици број 1, 3, 9, 9а,12, 48, - на улица „Кукушка“ во опфатот на станбените единици број 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 15, 17 и 21а, - на улица „Благој Страчков“ во опфатот на станбените единици број 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 17, - на улица „Ристо Шишков“ (поранешно име Димитрија Туцовиќ) во опфатот на станбените единици број 12, 16, 19, 20, 21, 21а, 22, 23, 24, 25, 27а, 27б, 28, 30, 32, 34, 34а, 38, 40, 42, - на улица„Наум Наумовски Борче“ во опфатот на станбените единици број 80, 82, 84, 88, 88б и 90, - на улица „8 Март“ во опфатот на станбените единици број 1, 2, 3, 4, 4а, 5, 7, 8, 8а, 9, 10, 11, 13, - на улица „Пајак“ во опфатот на станбените единици број 1, 2а, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 14, 16, 18, 20, - на улица „Коле Неделковски“ во опфатот на станбените единици број 3, 5, 6 и 10, - на улица „348“ - на улица „Роса Плавева“ - на булевар „Илинден“ во опфатот на станбените единици број 36, 38, 40, 42, 44, 48, 50, 60, 62, 64, 66, 68, 68а, 70, 74, 76, 78, - на улица „Новопроектирана 2“ - на улица „Новопроектирана 3“ - на улица „Новопроектирана 4“ - на улица „Новопроектирана 5“ - на улица „Новопроектирана 6“

 

ПРАВИЛНИК
ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ЈАВНИТЕ ПАРКИРАЛИШТА ОД
ЗНАЧЕЊЕ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР-СКОПЈЕ