Банер
>>> Почетна » Услуги и ценовници » Зони » Зона 01 » Сектор дом на градежници
Вторник, 25 Јун 2019


СЕКТОР ДОМ НА ГРАДЕЖНИЦИ

Е-пошта Печати PDF

Во опфатот на секторот Дом на градежници се утврдуваат следните јавни паркиралишта: - на улица „Лермонтова“ во опфатот на станбената единица број 16, - на улица „Мирослав Крлежа“ (поранешно име Ѓуро Ѓаковиќ) во опфатот на станбената единица број 3, - на улица „Наум Наумовски Борче“ во опфатот на станбените единици број 27 и 29 -булевар „Партизански Одреди“ во опфатот на станбените единици број 1, 3, 5, 7, 9, 13, 17, 23, 24, 25, - на улица „Димитрие Чуповски“ (поранешно име „Вељко Влаховиќ“) во опфатот на станбените единици број 16, 18, 20, 22, 22а,24, 24а, 24б, 26, - на булевар „Свети Климент Охридски“ во опфатот на станбените единици број 21, 23/1, 23/2, 23/3, 43а, 45, 53, - на улица „Максим Горки“ во опфатот на станбените единици број 8, 10, 11, 12, 14, 16, 18, 23а, 25 (влез 7), - на булевар „ВМРО“ во опфатот на станбениот блок број 10 (3/5, 3/7, 3/9).

ПРАВИЛНИК
ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ЈАВНИТЕ ПАРКИРАЛИШТА ОД
ЗНАЧЕЊЕ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР-СКОПЈЕ