Банер
>>> Почетна » Услуги и ценовници » Зони
Вторник, 25 Јун 2019


Зона 0

Е-пошта Печати PDF

Во ЗОНА О-ултра се опфатени следните сервисни и станбени улици:

„8-ма Ударна бригада“,

Лермонтова“,

Никола Кљусев“,

„Максим Горки“,

„НаумНаумовски Борче“ (делотпред раскрсницата помеѓу бул. ВМРО и бул. Партизански Одреди),

„Орце Николов“ (од булевар ВМРО до Плоштад Македонија,

„Скопска“ .

ПРАВИЛНИК ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ЈАВНИТЕ ПАРКИРАЛИШТА ОД
ЗНАЧЕЊЕ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР-СКОПЈЕ