Банер
>>> Почетна » Услуги и ценовници » Зони » Зона 0
Понеделник, 22 Јан 2018


Зона 0

Е-пошта Печати PDF

Во ЗОНА О-ултра се опфатени следните сервисни и станбени улици:

Ул.”8-ма Ударна бригада” (од ул. „Лермонтова“ до ул „Димитрија Чуповски“),
Ул.”Никола Кљусев (крак)”,
Ул.”Лермонтова”,