Банер
>>> Почетна » Услуги и ценовници » Зони » Зона 1
Среда, 19 Дек 2018


ЗОНА I

Е-пошта Печати PDF

Во ЗОНА I се опфатени сервисни и станбени улици на кои може да се организираат постојани, привремени и улични јавни паркиралишта, од отворен или затворен тип:

Ул.”11-ти Март ”,
Ул.”23”, Ул.”26”,
Ул.”28”,
Ул.”29”,
Ул.”31”,
Ул.”33”,
Ул.”34”,
Ул.”42”,
Ул.”47”,
Ул.”49”,
Ул.”90”,
Ул.”50-та Дивизија”,
Ул.”343”, Ул.”402”,
Ул.”Филип Втори Македонски”,
Ул.”Димитрија Туцовиќ”,
Ул.”Јордан Хаџиконстантинов Џинот”,
Ул.”Јосиф Јосифовски Свештарот”,
Ул.”Стив Наумов”,
Ул.„Егејска“,
Ул.”Донбас”,
Ул.”Елисие Поповски Марко”,
Ул.”Крсто Баиќ”,
Ул.”Кукушка”,
Ул.”Мајаковски”,
Ул.”Пајак”,
Ул.”Роза Луксембург”,
Ул.”Титоградска”,
Ул.”Црвена Вода”,
Ул.”Михаил Цоков”,
Ул.”Никола Вапцаров”,
Ул.”Славе Георгивски Шнајдерот”,
Ул.”Чеде Филиповски”,
Ул.”Пиринска”,
Ул.”8-ми Март,
Ул.”Антоние Грубишич,
Ул.”Коле Неделковски”,
Ул.”Наум Наумовски Борче”,
Ул.”Дебарца”(од Партизански Одреди до 29 Ноември),
Ул.”Радњанска",
Ул.”Раде Кончар",
Ул.”Отон Жупанчиќ”,
Ул.”Васко Карајанов”,
Ул.”Људевик Гај”,
Ул “Чедомир Миндеровиќ”,
Ул.”Коста Веселинов”,
Ул.Аминта III од бул. Партизански Одреди до Ул. Чедомир Мундеровиќ