Банер
>>> Почетна » Услуги и ценовници » Ценовници
Вторник, 25 Јун 2019

Е-пошта Печати PDF

 

 

ЦEНОВНИК

на услуги и надоместоци на јавните паркиралишта со

кои управува ЈП паркинзи на Општина Центар

 

 

 

 

 ЦЕНОВНИК
НА УСЛУГИТЕ ЗА  ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ И ПРЕМЕСТУВАЊЕ НА
НЕПРОПИСНО ЗАПРЕНИ ИЛИ ПАРКИРАНИ ВОЗИЛА,
ХАВАРИСАНИ ВОЗИЛА И ПРИКОЛКИ И НИВНО ЧУВАЊЕ

ПРЕВЗЕМАЊЕ ТУКА