Банер
>>> Почетна » Услуги и ценовници » Јавни Гаражи » Катна гаража - Судска Палата
Вторник, 25 Јун 2019

Е-пошта Печати PDF

КАТНА ГАРАЖА - Судска палата

Новата катна гаража „Судска палата” е прва јавна катна гаража, има вкупно шестнаесет сектори, со вкупно 502 паркинг-места, со две отворени платформи и три подземни сектори.

Од вкупно 502 паркинг места, 28 паркинг места се наменети за лицата со посебни потреби, обезбедено е паркинг место за хибридни возила, паркинг места за моторцикли и паркинг места за 24 велосипеди.

 

katnafront

ЦЕНОВНИК - КАТНАТА ГАРАЖА СУСКА ПАЛАТА

1.Паркинг карта за еден час.

Паркинг карта патничко моторно возило

Цена
1 Час 30,00 ден

3. Месечна паркинг карта (10 часа дневно).

Месечна паркинг карта Цена
За паркирање до 10 часа секој ден освен недела и државни празници. 1000,00 ден

4. Месечна паркинг карта без временско ограничување.

Месечна паркинг карта Цена
За паркирање без временско ограничување секој ден освен недела и државни празници. 2500,00 ден

 

katnafront1

katnafront2

katnafront3