Банер
>>> Почетна » За Нас » Органи » Директор
Понеделник, 23 Окт 2017

Е-пошта Печати PDF

ДИРЕКТОР

Орган на раководење на јавното претпријатие е Директорот.
altДиректорот на јавното претпријатие го избира, Градоначалникот на Општина Центар, врз основа на јавен конкурс. Мандатот на директорот трае 4 години, со право на повторен избор.

Директор на ЈП Паркинзи на Општина Центар - Скопје е Саша Богдановиќ.