Банер
>>> Почетна
Вторник, 25 Јун 2019
  • Besplaten-Parking
  • Katna Garaza sudska palata
  • Sektor opstina 1
  • katna garaza kapistec
  • sudska palata vnatre
  • 17
  • 14
  • 7
  • 19


Известување до корисниците на услугите на ЈП ПОЦ

Е-пошта Печати PDF

Се известуваат сите корисници на услугите на ЈП ПОЦ дека од 1.07.2013 година
е укината услугата -фамилијарен пакет.

Последно освежено на Среда, 10 Декември 2014 09:36

ЈП ПОЦ изврши бележење на горниот дел на катната гаража во Капиштец

Е-пошта Печати PDF

Почитувани корисници,
Ве известуваме дека на 20.09.2013 год. ЈП Паркинзи на Општина Центар изврши бележење на горниот дел на катната гаража во Капиштец.

Последно освежено на Среда, 10 Декември 2014 09:36

Како до бесплатен паркинг на ЈП ПОЦ

Е-пошта Печати PDF

Остварете го Вашето право како жител на општина Центар да паркирате бесплатно на отворените паркиралишта во зоните 1 и 2 на територијата на општината.

Последно освежено на Вторник, 15 Март 2016 09:41

Се известуваат жителите на населба Дебар Маало

Е-пошта Печати PDF

Почитувани,

Ве известуваме дека од 01.09.2013 год. во наредните месеци (согласно важноста на договорот) почнуваат да истекуваат корисничките договори во сектор ,,Дебар Маало,,. За продолжување на договорите и добивање на нова налепница потребно е да дојдете во просториите на ЈП Паркинзи на Општина Центар - (ул. 8-ма ударна бригада бр. 20а, веднаш до Италијанска Амбасада). Во спротивно вашите договори ќе станат неактивни и нема да може да ги користите услугите на ЈП ПОЦ.

Последно освежено на Среда, 10 Декември 2014 09:36

Страница 12 од 14

mobpay

Контакт

Банер

Добредојдовте

Добредојдовте на веб страната на ЈП Паркинзи на Општина Центар. Вие сте на правото место за сите релевантни информации за паркирање во Општина Центар. Наша задача е да Ви обезбедиме сигурна,  квалитетна и достапна  услуга за паркирање во Општина Центар, на јавни паркиралишта и во јавни гаражи.

Тука сме за вас!!!

ban

sosmkarta

pro

logorabotnicki

Партнери

Банер

Посетители

Има 77 гости присутни