Банер
>>> Почетна
Сабота, 22 Јул 2017
  • Besplaten-Parking
  • Katna Garaza sudska palata
  • Sektor opstina 1
  • katna garaza kapistec
  • sudska palata vnatre
  • 17
  • 14
  • 7
  • 19


Почнаа со работа двете пајак-возила

Е-пошта Печати PDF

Почнаа со работа двете пајак-возила на општинското јавно претпријатие „Паркинзи“ на Центар.

Ќе подигаат возила само од станбени и од сервисни улици кои се во надлежност на Општината, но исто така и од зелени површини, места за инвалидизирани лица, како и од паркиралиштата наменети за станари. Притоа, како што информираат надлежните, нема да се мешаат во работата на јавното претпријатие „Градски паркинг“.

Депото на оваа служба се наоѓа на улицата Никола Kарев број 18, под Транспортниот центар. Пајак-службата е независна и е формирана со јавно-приватно партнерство. Возилата се купени од фирмата партнер „Венекс“.

Последно освежено на Вторник, 19 Јуни 2012 20:19

Страница 10 од 10

mobpay

Контакт

Банер

Добредојдовте

 Добредојдовте на веб страната на ЈП Паркинзи на Општина Центар. Вие сте на правото место за сите релевантни информации за паркирање во Општина Центар. Наша задача е да Ви обезбедиме сигурна,  квалитетна и достапна  услуга за паркирање во Општина Центар, на јавни паркиралишта и во јавни гаражи.

Тука сме за вас!!!

ban

sosmkarta

pro

logorabotnicki

Партнери

Банер

Посетители

Има 22 гости присутни