Банер
>>> Почетна
Петок, 23 Јун 2017
  • Besplaten-Parking
  • Katna Garaza sudska palata
  • Sektor opstina 1
  • katna garaza kapistec
  • sudska palata vnatre
  • 17
  • 14
  • 7
  • 19


На граѓаните им се допаѓа...

Е-пошта Печати PDF

Последно освежено на Четврток, 21 Февруари 2013 18:00

Исти можности за различни луѓе со различни потреби

Е-пошта Печати PDF

На 27.11.2012 во 12:00 ЈП Паркинзи на Општина Центар Скопје ги промовираше и пушти во употребата новите паркинг места за лица со посебни потреби, велосипедисти и моторциклисти, како и за хибридни возила а со цел подигнување на свеста на народот за сечии потреби, како и за почиста и позелена животна средина!

Сино за инвалиди, зелено за хибридно возило, портокалово за велосипеди, сиво за мотоциклисти.

Наскоро ќе отпочне со работа Секторот Дебар Маало

Е-пошта Печати PDF

 

Во втората половина на месец Септември ќе отпочне со работа Секторот Дебар Маало. Опфат на секторот се сервисните и станбените улици во Дебар Маало на потегот од ул.Франклин Рузвелт до бул.Климент Охридски и од бул.Партизански Одреди до бул.Илинден.

Страница 9 од 10

mobpay

Контакт

Банер

Добредојдовте

 Добредојдовте на веб страната на ЈП Паркинзи на Општина Центар. Вие сте на правото место за сите релевантни информации за паркирање во Општина Центар. Наша задача е да Ви обезбедиме сигурна,  квалитетна и достапна  услуга за паркирање во Општина Центар, на јавни паркиралишта и во јавни гаражи.

Тука сме за вас!!!

ban

sosmkarta

pro

logorabotnicki

Партнери

Банер

Посетители

Има 32 гости присутни