Банер
>>> Почетна
Среда, 23 Апр 2014
  • Besplaten-Parking
  • Katna Garaza sudska palata
  • Sektor opstina 1
  • katna garaza kapistec
  • sudska palata vnatre
  • 17
  • 14
  • 7
  • 19

Известување

Е-пошта Печати PDF

Ги известуваме сите корисници кои сакаат да ги користат припејд услугите со М - карта, дека истата ќе можат да ја подигнат во просториите на ЈП ПОЦ (грижа за корисници, секој работен ден од 09:00 до 16:00 часот) на ул. 8-ма Ударна Бригада

Ви благодариме на соработката и разбирањето.

Последно освежено на Вторник, 15 Април 2014 09:13

Хуманитарната акција „Да му помогнеме на Дарио"

Е-пошта Печати PDF

Почитувани,

Сакаме да Ве известиме дека Општина Центар, ЈП Паркинзи на Општина Центар и КК Работнички во целост ја поддржуваат хуманитарната акција „Да му помогнеме на Дарио", кој на ден 02.09.2013, на тренинг, се здоби со повреда на десното око при што му е константирано одлепување на ретина - периферно со дупки на ретина.

Последно освежено на Вторник, 28 Јануари 2014 16:48

Известување до корисниците на услугите на ЈП ПОЦ

Е-пошта Печати PDF

Почитувани,

Ве известуваме дека се блокирани уште 160 универзални картички на трите затворените паркинзи ’’ Трготекстил’’, ’’ Дом на градежници’’ и ’’Зелен Пазар ’’ поради непотполна документација и неплатени долгови кој ЈП Паркинзи на Општина Центар.

Со почит,
ЈП Паркинзи на Општина Центар.

Страница 1 од 8

mobpay

Сандаче

Банер

Добредојдовте

 Добредојдовте на веб страната на ЈП Паркинзи на Општина Центар. Вие сте на правото место за сите релевантни информации за паркирање во Општина Центар. Наша задача е да Ви обезбедиме сигурна,  квалитетна и достапна  услуга за паркирање во Општина Центар, на јавни паркиралишта и во јавни гаражи.

Тука сме за вас!!!

Како до повластена паркинг карта

Анкети

Дали сте задоволни од организацијата на паркирањето во населба Капиштец?

logorabotnicki

dario

Партнери

Банер

Посетители

Има 38 гости присутни